About

Mijn naam is Lecointre Frank en mensen bijstaan met de verkoop van hun eigendom is mijn doel.

Guillaume-174

Een zo hoog mogelijke prijs en een snelle verkoop, dat is de wens van elke eigenaar die zijn huis of appartement op de markt zet. En de kans dat dat lukt, groeit als je eerst je woning onder handen neemt.

Je zou versteld staan hoe je een doordeweekse huis kan omvormen tot een modelwoning die meerdere kandidaat-kopers aanspreekt.

Soms beperkt het zich niet tot enkele kleine herstellingen of klusjes, wat rommel opruimen en enkele verse bloemen plaatsen. In andere gevallen dient wat geschilderd te worden of het laminaat of venyl vervangen worden.

Het is niet de bedoeling om uw leefgewoonten te veranderen. Het enige doel is om uw woning op zijn best te tonen aan het koperspubliek. De potentiële kopers moeten spontaan het verlangen krijgen om in uw woning te willen wonen en bijgevolg een ernstig bod overwegen.

Neem een goede start en zorg dat uw eigendom er tip top uitziet.

4 gedachten over “About

  1. Ik vind persoonlijk dat als de verkoper alles moet doen wat u aanraadt, hij best een groot stuk van de vraagprijs kan afdoen, dat zal de koper liever hebben en zelf het kleurtje aanbrengen dat hij graag heeft. Dit is mijn mening.

    • Ik waardeer uw reactie beste Marina.
      Wie zegt dat in uw geval alles dient te worden herschilderd.
      Het is ook niet onze bedoeling om u als aanbieder in overdreven hoge kosten te jagen.
      Wij raden enkel aan wat en meerwaarde heeft in de verkoop.
      Ik wens u een vlotte verkoop,
      Frank

  2. Op een huis moet je verliefd worden, heb je het juiste gevoel niet dan zal je het nooit kopen.
    Een likje verf, een sfeerlamp, een opruiming, leuke badkameraccessoires, … Ze dragen allemaal bij tot die sfeer, tot het gevoel: ja ik zie mij hier later wonen of niet.
    Is mijn mening of denk ik te vrouwelijk 🙂
    groetjes Charlotte

    • Bedankt Charlotte voor uw reactie.
      De vrouw blijft de doorslaggevende persoon bij het beslissen of een woning aangekocht wordt of niet. Daarom is de menig van een vrouw voor mij belangrijk. Je krijgt toch ook een goed gevoel bij een woning die mooi verkoopklaar is gemaakt.
      Groetjes,
      Frank

Plaats een reactie